Energiák, rezgések, harmónia

Ki kell mondanunk, hogy amikor Access Bars kezelést csinálunk pörögnek az energiák. Amikor virágesszenciákat szedünk, a cseppek felemelik a rezgésszintünket, hogy újra harmonikus állapotba kerülhessünk.

Energiák, rezgések, harmónia? Hogy mit is jelentenek mindezek, hogyan függenek össze egymással és hogyan képzeljük el a működését a testünkben, ahhoz tudnunk kell néhány alapvető dolgot az energetikáról.

A világunkban valójában minden energia és minden kapcsolatban van mindennel. Mi emberek és a minket körülvevő természet, élőlények és a tárgyak is energiából állnak. A teremtés legkisebb részecskéjét is életerő, szellem és intelligencia tölti ki.

Testünk minden sejtje, molekulája és részecskéje, mind egyéni, sajátos rezgést hordoz. Ezen részecskék harmóniában rezgő energiája hozza létre testünket és energiamezőnket. Ezt az egész rendszert az életenergia tárolja és ez a tiszta energia mindig körülvesz bennünket.

A testedet is energiák hálózzák be. Így van ez az Access Bars kezelésekből már ismert, a fejeden elhelyezkedő pontokkal és energiasávokkal is.

Az energia a test, a lélek és a szellem közös kommunikációs eszköze.

Az élet is egy áradat, az energia folyamatos áramlása.

Ha teljes életet szeretnél élni a mai világban, ahol már szinte mindenki elidegenedett a természet rendjétől, tudatosan összhangban kell lenned a tested energiarendszerével. A belső erők mozgósítását sokkal könnyebb megtanulni, mint gondolnád. Ezek a belső erők, energiák, növelik egészségedet, lelkierőt adnak és ragyogóvá teszik szellemedet.

Ha jól gazdálkodsz energiáiddal, hatékonyabban tudsz szembenézni a stresszel, csökkentheted szorongásaidat és sok betegségtől megszabadulhatsz.

Ha rendszeresen ápolod az energiarendszeredet, akkor magas lesz az energiarezgésed, vagyis a rezgésszinted és könnyedén megtartod az egyensúlyi állapotodat, mindig önmagad középpontjában, tehát harmóniában tudsz maradni.

Az én olvasatomban, ennek az energiaápolásnak egyik remek módszere az Access Bars, melyet nálam is igénybe vehetsz.

De számos más formája is van az energiarendszerünk karbantartásának, melyeket önállóan is bármikor alkalmazhatsz és ezekről mostanában még sokszor olvashatsz a honlapomon.  

Az energiarendszerünk

Testünket a finomenergia különböző rétegei alkotják, ez az energia pedig a valóság minden szintjével kommunikál – befelé, kifelé és korlátok nélkül.

Energiarendszerünk nem csupán a csakrákból, testünk energiaközpontjaiból áll, hanem különböző energiarétegek vesznek körül minket, amit aurának nevezünk. Az aura tulajdonképpen egy energetikai burok.

Mindenkinek egyedi, egészen egyéni aurája van. Sem az energiamező formája, sem a kiterjedése, sem a színei nem egyeznek meg két embernél.

Úgy képzelhetjük el, mint egy egészen személyes ujjlenyomatot, mint egy egyszeri személyes ismertetőjegyet.

Az aura különböző színeket mutat, melyek az adott személy érzelmi és fizikai állapotától függően változnak. Bizonyos színek egyénileg az adott emberhez tartoznak, más színek pedig a különböző hangulat-állapotoknál keletkeznek.

Az aura állapota megmutatja az ember energetikai állapotát is. Minél erősebb az auránk annál erősebb védelmet biztosít az olyan egészségtelen külső befolyásokkal szemben, mint például az irigység, az elektroszmog vagy veszekedésekből, agresszióból származó pszichés szennyeződések.

Hamarosan folytatjuk azzal, hogy hogyan ápolhatod és hogyan tisztíthatod meg energiameződet ezektől a szennyeződésektől, és szót ejtünk az energiarendszer központjairól, a csakrákról is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük