Küldetésem

A szuperérzékenység szolgálatában!

 

A célom, hogy Téged, mint szuperérzékeny gyermeket nevelő szülőt támogassalak abban, hogy:

  • felfedezhesd és megértsd gyermeked szuperérzékenységét,
  • felismerd azt, hogy gyermeked különböző problémái, nehézségei a szuperérzékenységéből fakadnak-e,
  • tudatossá váljon benned, hogy kis szuperérzékenyednek egy újfajta, egyedi bánásmódra van szüksége ahhoz, hogy visszatérjen a harmónia a kapcsolatotokba, megoldódjanak a mindennapi problémák és az egész életetek új irányt vegyen ezáltal
  • elsajátítsd azokat a Mesterfogásokat, melyekkel segíteni tudod a gyermekedet – és ezáltal természetesen Önmagadat is – a mindennapokban, a szuperérzékenységből fakadó nehézségek enyhítésében, a lelki egyensúly visszanyerésében, önmaguk és a mások általi elfogadásban.

 

Mindezen tudás által Te magad is fejlődsz, növekedsz, egyre nagyobb tudatosságra, magabiztosságra és önbecsülésre teszel szert.

 

Tudatosság! Szeretet! Energiamunka!

Ez a három összetevő az, ami által lehetővé válik az egészségben és boldogságban leélt élet.

Nem véletlen, hogy olyan gyermeked van, aki szinte rákényszerít arra, hogy új utakat és új megoldásokat keress a békés együttéléshez.

Ebben segíthetek Neked!

Erre a három összetevőre építettem az online tréningek anyagát, a konzultációs csomagokat, az ingyenes anyagokat.

Egy nézőpont váltásra hívlak, amely egy új tudatosságot nyit meg számodra!

Ez szükséges ahhoz, hogy az életed, az életetek minőségében megváltozzon!

 

Ki vagyok én?

Szuperérzékeny Nőként, a szuperérzékenységemet minden nap megélve, szívügyemnek tekintem, hogy egyre több szülő felismerhesse gyermeke érzékenységét, hogy ezáltal kevesebb legyen a gyermekek körüli félreértés és a negatív címkézés.

Minél több szülő elsajátítsa azokat a mesterfogásokat, hogy hogyan tud fesztelenül bánni és beszélni, különleges gyermekével és ezáltal egyre jobb kapcsolatot teremteni vele, valamint nagyobb harmóniát teremteni a mindennapokban.

Hogy a szuperérzékeny gyermekek nagyobb megértést és elfogadást nyerjenek ebben a mai világban, ami nem igazán kedvez az érzékenységnek.

Bár még nincs saját gyermekem, de az életem feladataként, mégis az mutatkozott meg, hogy a gyermeküket nevelő szülőket támogassam.

Másfajta nézőponttal, rendhagyó módszerekkel, új utak kiépítésével gyermekeidhez, önmagadhoz egy teljesebb élet megélése érdekében.

Spirituálisan gondolkodó embernek vallom magam, így ezen elvek mentén igyekszem élni az életemet. Hiszen a spirtualitás, maga a Tudatosság!

A támogató módszereimben is erőteljesen megjelenik a spiritualitás, ami abban nyilvánul meg, hogy sokat írok, beszélek majd Neked energiákról, rezgésekről, tudatosságról, energiamunkáról, vizualizációról.

Intenzív gyermekkori emlékeim vannak, melyekről most már tudom, hogy a szuperérzékenységem megtapasztalásai, megnyilvánulásai voltak. Így felnőttként is erőteljesen átérzem, és könnyen ráhangolódok a gyerekekre, és rajtuk keresztül a szülők mindennapi gondjaira, nehézségeire.

Sok különböző témában képeztem magam, a stresszoldó módszerek, az energiával való munka, és a rezgésterápiák területén.

A megszerzett ismereteimet és tapasztalataimat szeretném maximálisan a szolgálatodba állítani a konzultációim és tréningjeim során.

Mivel minden gyermek teljesen egyedi és megismételhetetlen, nincsenek mindenkinél működő, instant megoldások.

Inkább megmutatom Neked a lehetőségek tárházát, melyből könnyedén kiválaszthatod és azonnal alkalmazhatod a Te gyermekednél működő, a neki legmegfelelőbb, leghatékonyabb módszereket.

Ha a végzettségeimről és a Kristálypalota létrehozásához vezető Utamról szeretnél még többet olvasni, IDE kattintva megteheted.