Varázslatos Karácsony

Az adventi koszorúkon az első gyertya meggyújtásával kezdetét veszi a karácsonyi várakozás, készülődés időszaka. Készülődés közben kicsit elmélkedhetünk, befelé figyelve elmélyedhetünk lelkünk legbensőbb részeiben, így várjuk a szeretet és a fény ünnepét……

Sokszor azonban aggódás is beárnyékolhatja az ünnepi előkészületeket amiatt, hogy az ilyenkor előforduló szokatlan helyzeteket, nagy felhajtást, vendégeskedést és az ezzel járó stresszt hogyan fogja viselni érzékeny gyermekünk vagy akár mi magunk. 

Ehhez a várakozással és készülődéssel teli időszakhoz szeretnék egy kicsit hozzájárulni Varázslatos Karácsony – ajándék cikksorozatommal.

A  sorozattal az a szándékom, hogy az ünnepi készülődésedet, az ünnep megélését kicsit könnyedebbé, örömtelibbé, békésebbé tegyem a számodra és ahhoz nyújtsak egy kis támogatást, hogy Te magad változtasd az ünnepet varázslatossá a magad és a gyermeked számára.

Ehhez lehet, hogy új megértésekre, felismerésekre is szükséged lesz most, hiszen ígértem, hogy megmutatok Neked egy különleges okot, ami miatt előfordulhat, hogy sokkal több stresszel, feszültséggel jár számodra vagy gyermeked számára az ünnepi készülődés.

Ezt a különleges okot már az első levelemből megismerheted, hogy ennek fényében, új felismerésekkel gazdagodva, varázslatként éljétek meg a Karácsonyt.

 

Ha szeretnéd megkapni ezt a sorozatot csak annyi a tennivalód, hogy megadod az email címed és máris érkezik hozzád az első téma.

A sorozat 4 részében a következő témákról olvashatsz:

 

1/1. Az ünnepi készülődés miatti fokozott stressz, feszültség megjelenésének egy különleges oka

  • ennek felderítésére külön tesztet küldök gyerekeknek és felnőtteknek, hogy felismerhesd, jelen van-e ez a különleges ok az életetekben

1/2. A szeretetteljes nevelés 4 kulcsa

Ebből a 9 oldalas rövid tanulmányból megismerheted:

  • a szeretetteljes nevelési módszer alapvető gondolatait
  • és a 4 legfontosabb összetevőt, amivel a feltétel nélküli szeretet érzését erősítheted gyermekedben.

2. Hogyan kezeld hatékonyan az ünnepi időszakban jelentkező stresszt

  • 7 gyors tipp hogyan segíthetsz gyermekednek a karácsonyi készülődés okozta stressz elkerülésében vagy csillapításában
  • érzelmi stresszoldás gyakorlatok a kineziológia és a vizualizáció segítségével gyerekeknek és felnőtteknek

 + EXKLUZÍV AJÁNDÉK szülőknek – azonnal alkalmazható stresszoldás

  • 4 gyors és hatásos stresszűző gyakorlat CSAK Neked

3. Az ünnepek alatt előforduló leggyakoribb stresszhelyzetek és megoldási lehetőségeik

Bizony az ünnepek alatt sokszor gondot okozhat gyermekednek egy családi összejövetel, ahol kicsit többen vagytok a megszokottnál, az „idegen helyen” étkezés, az öltözködés, a hosszabb autózás.
Megosztok Veled néhány ötletet, hogyan tudod kezelni az új helyzetek okozta kihívásokat.

4. Egy varázslatos mesés-meditáció a gyerekeknek, a karácsonyi kívánságok teljesüléséről 

(Farkas Ibolya: Angyali mesék című könyvéből)

Egy gyerekeknek szóló mesés-meditáció szövegét küldöm el Neked, hogy legyen időd többször elolvasni gyermekednek és végigkísérni őt, a karácsonyi kívánságok teljesülésének útján.

Igazi karácsonyi hangulatú, összebújós, gyertyagyújtós, téli estére való kis mese, amit érdemes karácsony este előtt többször elolvasni, hogy biztosan teljesüljenek a kívánságok.

Fogadd ezt a sorozatot Karácsonyi Ajándékként Tőlem Neked.

A feliratkozásodat követően azonnal küldöm számodra A szeretetteljes nevelés 4 kulcsa című tanulmányt, míg a sorozat további részei, 3 adventi vasárnap reggelen érkeznek majd Hozzád.

Ha úgy érzed, hogy a Varázslatos Karácsony – sorozatot szívesen megosztanád másokkal is, csak küldd el nekik az oldal linkjét és a héten szombaton, december 02-án éjfélig csatlakozhatnak hozzánk:

www.kristalypalota.hu/varazslatos-karacsony/

Várlak szeretettel!

Csodás téli napokat, örömteli készülődést és sok-sok szeretettel teli varázslatot kívánok Nektek!

dr. Szép Anita

szuperérzékeny-konzulens

www.kristalypalota.hu