Gyakori kérdések az Access Barsról

 

Mi a Bars? 

Bar-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ennek a 32 pontnak a gyengéd érintése – melyet a „Bárok futtatásának” nevezünk – feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. 

Ezek a megrekedt dolgok lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Mit hoz létre egy Access Bars kezelés?

Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük. 

Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszakapcsolod a biztosítékot, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet.

Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben. 

A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre. 

Hogyan zajlik egy Access Bars kezelés?

Miközben ellazult, kellemes állapotban fekszel egy masszázságyon, a fejed különböző pontjait érintem meg, ezalatt Te egyre inkább az elfogadás állapotába kerülsz, és megnyílsz a végtelen lehetőségek – bőség, egészség, öröm, boldog párkapcsolat, béke, nyugalom – befogadása előtt.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé válnak az elraktározott viselkedési minták, hitrendszerek, fix nézőpontok. A Bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kitörlődnek, kioldódnak.

Mit várhatunk egy Bars kezelés után?

Mindenki mást tapasztal meg. Van, aki napokig „pörög” annyira feltöltődik energiával, van, aki ellazul és több alvásra vágyik. A legrosszabb, amit egy Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy fantasztikus masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.
A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békésebbnek, könnyedebbnek és összeszedettnek érezheted magad és sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

Meddig tart egy Access Bars kezelés hatása? 

Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.

Milyen gyakran kell futtatni a bárokat? 

Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?

Valahányszor remekül akarod érezni magad, illetve konkrét problémák esetén is alkalmazhatod! Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést. 

Kinek tehet jót egy Bars kezelés? 

Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni kb. egy, de legalább egy fél órát ennek érdekében! 

Lehet-e gyerekek és csecsemők Bárjait futtatni?

A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt.

Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor „van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak! 

Lehet-e terhesség alatt a Bárokat futtatni?

Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)

Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

Mennyi ideig tart egy Access Bars kezelés?

Általában 60-90 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi. 

Melyek a Bars hosszútávú hatásai?

A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált. 

Egynél több kezelés szükséges?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik. 

Van-e a Barsnak hatása a mentális, és pszichés problémákra? 

Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen arra kérünk, hogy minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal. 

Árthat-e az Access Bars?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek. 

Van-e olyan ember, akinek nem tanácsos a Bárjait futtatni? 

Csak azoknak, akik nem hajlandóak erre, vagy nem érdeklődnek ez iránt. 

Honnan tudom, hogy mit várhatok egy kezeléstől?

Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog „történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben az egész életed megváltozik. 

Mikor érdemes futtatni a Bárokat? 

Valahányszor remekül akarod érezni magad!

Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be. 

 

Forrás: Access Consciousness Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük