Tréningek

Folyamatosan dolgozom azon, hogy a szülőknek szóló támogató, segítő tréningek anyaga a leghatékonyabban szolgáljon majd Téged szuperérzékeny gyermeked nevelése és a mindennapi helyzetek megoldása során.

Mindaddig, amíg ezek a Tudásanyagok készre csiszolódnak, itt arról olvashatsz, hogy milyen témákban, milyen elvek és elképzelések mentén dolgozom ki azokat számodra.

A szuperérzékeny gyerekek mindennapjaiban felmerülő problémákkal fogunk foglalkozni és azt fogom neked megmutatni, hogy az egyes problémákat milyen általam alkalmazott módszerekkel tudod a leghatékonyabban, otthon, önállóan, mindenkitől függetlenül, jól kezelni. 

Az egyes tréningek általában a szuperérzékeny gyerekek életében leggyakrabban felmerülő problémákkal foglalkoznak.

Lesz amelyikben egy kiemelkedő problémával, lesz ahol több problémával, illetve egy kihívással vagy tulajdonsággal fogunk foglalkozni, ezekre megoldást nyújtani.

Különböző megoldásokat és önállóan alkalmazható házi praktikákat adok át neked abból a Kincsestárból, abból a Tudástárból, amit eddigi munkám és ismereteim alapján összegyűjtöttem és a leghasznosabbnak bizonyult a különböző helyzetek megoldásában.

Az átadásra kerülő módszerek technikák és trükkök a spirituális, lélekközpontú elvekre, a kineziológia általános és a tanulást segítő módszereire, a különböző rezgésterápiákra, a szavak erejére illetve a szeretetre épül. 

Már azáltal hogy egy mélyebb megértéshez jutsz szülőként, változtatni tudsz a gyermekedhez való hozzáállásodon, a vele való kapcsolatodon és a tréningeken pedig gyakorlatias fogásokat is elsajátíthatsz, hogy az egyes helyzetekben hogyan reagálj és hogyan kezeld a gyermekedet.

Arra készülj, hogy a tréningekben mindenhol szó lesz energiákról, rezgésekről, energia gyakorlatokról, szeretetről, tudatosságról. Ezek a kifejezések folyamatosan keresztül szövik majd valamennyi leckét és gyakorlatot. 

Addig is, míg az újabb és újabb tréningek készülnek, nézz szét:

Ha bármelyikre feliratkozol, automatikusan küldök számodra értesítést, mihelyst a tréningek bármelyike elérhetővé, megrendelhetővé válik.

Ha kérdésed merülne fel az olvasottakkal kapcsolatban, keress bátran a kapcsolat@kristalypalota.hu email címemen.